ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
Το χωριό μας
Αρχική
Τοπικό Συμβούλιο
Ιστορία
Σύλλογοι
Το χωριό μας
Χάρτες
Ανακοινώσεις
Χρήσιμα Τηλέφωνα & Links
Επικοινωνία
20 Χρόνια Ηλίας Πολίτης

6/11/16 20 Χρόνια πορείας...20 Χρόνια αναμνήσεις... 20 Χρόνια Πολίτης Ηλίας & συνεχίζουμε...


 Τα χρόνια κυλούν γρήγορα… Στο πέρασμα του χρόνου όμως δημιουργούνται σχέσεις, φιλίες…. ΑΞΙΕΣ. Αξίες που πρέπει να αναγνωρίζονται και να τιμώνται. Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, οι νέοι του συλλόγου του χωριού της Αγίας Παρασκευής, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016, διοργάνωσαν μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις και συγκίνηση στο κέντρο ‘’ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ’’, με την ορχήστρα ΛΟΖΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΣΙΑ που αφιλοκερδώς δέχθηκε να διασκεδάσει τον πολύ κόσμο που συγκεντρώθηκε  για να τιμήσει ένα πρόσωπο με μεγάλη αξία και σημασία για τους ίδιους τους νέους, για τα μέλη του συλλόγου, τους κατοίκους του χωριού και γενικότερα τους λάτρεις της παράδοσης που πιστά υπηρετεί για πολλά χρόνια.

Το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς δεν ήταν άλλο από τον επί 20 χρόνια χοροδιδάσκαλο του συλλόγου κ. Πολίτη Ηλία. Έναν άνθρωπο, που όπως οι χορευτές του δήλωσαν, μεταδίδει τη φλόγα της παράδοσης.  Με τη βοήθεια του, τα μέλη του συλλόγου τα τελευταία 20 χρόνια κατέγραψαν παλιά τραγούδια, αναβίωσαν έθιμα και με τις χορευτικές του ομάδες εκπροσώπησαν το χωριό στις γύρω περιοχές, την πόλη μας σε άλλους νομούς και τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Η βραδιά έκπληξη, για τον δάσκαλο τους, ξεκίνησε με ένα βίντεο φωτογραφιών. Φωτογραφίες γεμάτες αναμνήσεις, που διαδέχονταν η μία την άλλη. Φωτογραφίες από την καθημερινότητα του στο σύλλογο μέχρι και τις «καλύτερες» στιγμές του σ’ αυτόν, όπως τα τηλεοπτικά γυρίσματα για την ΕΤ3 και την ΕΤ1, τα ταξίδια για την εκπροσώπηση της χώρας μας σε Ισπανία, Ουγγαρία, Κύπρο, την βράβευση του συλλόγου σε πανευρωπαϊκό φεστιβάλ στην Πολωνία και άλλες πολλές αξιέπαινες δραστηριότητες.

Στη συνέχεια, σειρά είχε η απονομή της τιμητικής πλακέτας, τα ευχαριστήρια προς το πρόσωπό του και κάποιες μικρές ομιλίες με ευχές από τους μαθητές του, τον πρόεδρο του συλλόγου, τον Πάτερ Νικόλαο, ιερέα της ενορίας της Εράτυρας και τον πρόεδρο του πολιτιστικού ομίλου Μοσφιλωτής κ. Τάκη Αγγελή, ο οποίος ήρθε αποκλειστικά από την Κύπρο για να παρευρεθεί στην εκδήλωση έκπληξη.

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ χορό και διασκέδαση από τους παλιούς και νέους χορευτές του, αλλά και τον πολύ κόσμο που θέλησε με την παρουσία του να τιμήσει και να ευχαριστήσει τον κ. Πολίτη για όλα αυτά που προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο κ. Χρυσάκης και η κα. Πατσάκα. Δύο άνθρωποι που μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές τους στα τοπικά μας κανάλια, βοηθάνε στη προβολή της δουλειάς των συλλόγων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΛΙΑ!!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!    ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!


Για τις φωτογραφίες πατήστε εδώ

Απόσπασμα από τη βραδιά έκπληξηΒίντεο φωτογραφιών αφιέρωμα στο λατρεμένο μας χοροδιδάσκαλο
Αγροτικός Σύλλογος
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
Σ.Φ. ΜΑΠΣ ''BLUE TRAIN''
Εθελοντική Ομάδα Νέων
ΜΑΠΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)
ΜΑΠΣ (ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ)
20 Χρόνια Ηλίας Πολίτης
Ετήσιος Χορός 2017