ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
Το χωριό μας
Αρχική
Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2019
Τοπικό Συμβούλιο
Ιστορία
Σύλλογοι
Το χωριό μας
Φωτογραφίες
Χάρτες
Ανακοινώσεις
Χρήσιμα Τηλέφωνα & Links
Επικοινωνία
Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2019

   

17/04/2019 Δημοτικές και Περιφεριεκές εκλογές 2019

Την Κυριακή 26 Μαΐου θα διεξαχθούν οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του 2019.

Η σελίδα μας, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, παρακολουθεί τις εξελίξεις και προσπαθεί αμερόληπτα να ενημερώσει τους ψηφοφόρους .

 

  Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί χωριανοί οι οποίοι δεν ξέρουν ποιοι είναι υποψήφιοι τοπικοί, δημοτικοί ή και περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς υπάρχει και παραπληροφόρηση ως ένα βαθμό..  Για το λόγο αυτό παραχωρούμε χώρο στη σελίδα μας, για όλους  τους υποψηφίους του χωριού μας  ανεξαιρέτως ,  ώστε να έχουν τη δυνατότητα να ενημερώσουν τους συγχωριανούς μας για την υποψηφιότητα τους και αν το επιθυμούν μέσα από ένα σύντομο κείμενο να παρουσιάσουν και τις θέσεις τους.

 Να επισημάνουμε ότι δεν θα  υπάρξει πρωτοβουλία από την μεριά μας στη δημοσιοποίηση υποψηφίων προς αποφυγή παρεξηγήσεων(επιβεβαίωση υποψηφίων και συγκατάθεση).

Για αυτό θα παρακαλούσαμε τους υποψήφιους που επιθυμούν τη δημοσιοποίηση της υποψηφιότητα τους μέσα από τη σελίδα μας, να επικοινωνήσουν μαζί μας  στο  e-mail: info@agiaparaskevikozanis.gr ή στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook: Αγία Παρασκευή Κοζάνης (χωριό).

Επικοινωνήστε μαζί μας (εδώ)
Αναστασοπούλου Σταυρούλα
Καλαμπούκας Πάσχος
Μάστορας Δημήτρης