ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
Το χωριό μας
Αρχική
Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2019
Τοπικό Συμβούλιο
Ιστορία
Σύλλογοι
Το χωριό μας
Χάρτες
Ανακοινώσεις
Χρήσιμα Τηλέφωνα & Links
Επικοινωνία
Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2019

Σύνολο ψήφων Δημοτικών Συμβούλων(τα πιο σημαντικά)

Ψήφισαν 583 <Τελικά>
Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών 

ΤΕΛΙΚΟ ΣΕ 583 ΨΗΦΟΥΣ
Αποτελέσματα τοπικής Κοινότητας Αγίας Παρασκευής 


583 ψήφοι <Τελικά>ι
23/05/2019 Τι θα πρέπει να γνωρίζει κάθε ψηφοφόρος του τόπου μας για τις ερχόμενες Δημοτικές και Περιφεριεκές εκλογές 2019

 Καθώς η ημέρα των εκλογών πλησιάζει και πλέον έχουμε λάβει τις πληροφορίες που χρειάζονται, πήραμε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουμε σε ένα άρθρο  όσα  ισχύουν για τον τόπο μας και θα πρέπει να γνωρίζεις ο ψηφοφόρος.
Την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 ψηφίζουμε για:

1.     Ευρωεκλογές

2.     Περιφερειακές εκλογές

3.     Δημοτικές εκλογές

4.     Κοινοτικές εκλογές

Η ψηφοφορία διαρκεί από τις 7:00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, θα στηθούν 2 κάλπες. Στη μία θα ψηφίζουμε για ευρωεκλογές και περιφέρεια και στην άλλη για το δήμο και την κοινότητα μας. Η συγκεκριμένη πληροφορία έχει επιβεβαιωθεί από δικηγόρους, παρόλα αυτά  είμαστε επιφυλακτικοί, διότι σε κάποια εκλογικά κέντρα μπορεί να υπάρξουν διαφοροποιήσεις.

Μέσω της σελίδα του υπουργείου εσωτερικών μπορούμε να μάθουμε που ψηφίζουμε συμπληρώνοντας τα στοιχεία μας. www.ypes.gr  «Μάθε πού Ψηφίζεις».

Για να ψηφίσουμε πρέπει να έχουμε μαζί μας κάποιο από τα παρακάτω επίσημα έγγραφα. (αστυνομική ταυτότητα, υπηρεσιακή ταυτότητα, διαβατήριό, άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων που έχουν εκδοθεί από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές.

Πόσες σταυρούς μπορούμε να βάλουμε

1.     Ευρωεκλογές έως 4 σταυρούς

Όσον αφόρά τις αυτοδιοίκητες εκλογές θα μιλήσουμε συγκεκριμένα για τη δημοτική ενότητα Αιανής που μας αφορά

1.     Στις Περιφερειακές εκλογές (Περιφερειακή ενότητα Κοζάνης) μπορούμε να βάλουμε έως 4 σταυρούς προτίμησης.

2.     Στις Δημοτικές εκλογές μπορούμε να βάλουμε ένα σταυρό προτίμησης στον υποψήφιο της δημοτικής ενότητας μας (Αιανής) και ένα σταυρό στους υποψηφίους των υπόλοιπων εκλογικών περιφερειών  του δήμου Κοζάνης, δηλαδή ( 1+1). (όταν επιλέξετε το συνδυασμό που θα στηρίξετε, θα δείτε ότι το ψηφοδέλτιο χωρίζει τους υποψηφίους σε δύο ομάδες, στους υποψηφίους εκλογικής ενότητας Αιανής (μπορείτε έως  1 σταυρό) και στις υποψηφίους λοιπών εκλογικών περιφερειών (μπορείte  έως 1 σταυρό).

3.     Στις κοινοτικές εκλογές, για την εκλογή του προέδρου του χωριού, μπορούμε να βάλουμε έως 2 σταυρούς προτίμησης.

Εδώ μπορείτε να δείτε τους σταυρούς προτίμησης για οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας https://ekloges-info.ypes.gr/
17/04/2019 Δημοτικές και Περιφεριεκές εκλογές 2019

Την Κυριακή 26 Μαΐου θα διεξαχθούν οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του 2019.

Η σελίδα μας, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, παρακολουθεί τις εξελίξεις και προσπαθεί αμερόληπτα να ενημερώσει τους ψηφοφόρους .

 

  Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί χωριανοί οι οποίοι δεν ξέρουν ποιοι είναι υποψήφιοι τοπικοί, δημοτικοί ή και περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς υπάρχει και παραπληροφόρηση ως ένα βαθμό..  Για το λόγο αυτό παραχωρούμε χώρο στη σελίδα μας, για όλους  τους υποψηφίους του χωριού μας  ανεξαιρέτως ,  ώστε να έχουν τη δυνατότητα να ενημερώσουν τους συγχωριανούς μας για την υποψηφιότητα τους και αν το επιθυμούν μέσα από ένα σύντομο κείμενο να παρουσιάσουν και τις θέσεις τους.

 Να επισημάνουμε ότι δεν θα  υπάρξει πρωτοβουλία από την μεριά μας στη δημοσιοποίηση υποψηφίων προς αποφυγή παρεξηγήσεων(επιβεβαίωση υποψηφίων και συγκατάθεση).

Για αυτό θα παρακαλούσαμε τους υποψήφιους που επιθυμούν τη δημοσιοποίηση της υποψηφιότητα τους μέσα από τη σελίδα μας, να επικοινωνήσουν μαζί μας  στο  e-mail: info@agiaparaskevikozanis.gr ή στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook: Αγία Παρασκευή Κοζάνης (χωριό).

Επικοινωνήστε μαζί μας (εδώ)
Αναστασοπούλου Σταυρούλα
Καλαμπούκας Πάσχος
Μάστορας Δημήτρης