ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
Το χωριό μας
Αρχική
Τοπικό Συμβούλιο
Ιστορία
Σύλλογοι
Το χωριό μας
Χάρτες
Ανακοινώσεις
Χρήσιμα Τηλέφωνα & Links
Επικοινωνία
Ταλέντα του χωριού

4/9/16 Καλημέρης Δημήτρης του Κων. ένας ταλαντούχος νέος του χωριού βάζει τις δικές του πινελιές!!!

 Με αφορμή τη συνέντευξη του στην ιστοσελίδα lostathina.com , θα θέλαμε και εμείς με τη σειρά μας να αναφέρουμε κάποια πράγματα για έναν ταλαντούχο νέο. Ο λόγος για τον 19χρονο Δημήτρη Καλημέρη του Κωνσταντίνου και της Φωτεινής, ένα παιδί με μεγάλο ταλέντο στη ζωγραφική. Αυτό το διάστημα προετοιμάζεται για να δώσει εισαγωγικές εξετάσεις στη Σχολή Καλών Τεχνών της Θεσσαλονίκης. Ασχολείται με τη ζωγραφική από μικρός και το ταλέντο του άρχισε να ξεχωρίζει ήδη από τα πρώτα του έργα. Έχει ζωγραφίσει τοίχους και πινακίδες καταστημάτων, παιδικά δωμάτια, πίνακες ζωγραφικής, γκράφιτι σε τοίχους, καπέλα, μπλούζες και δεν περιορίζεται, αρκεί να μπορεί να εκφράσει την πηγή έμπνευσης του μέσα από τις δικές του πινελιές. 

    Αρχές καλοκαιριού στην  κεντρική πλατεία της Κοζάνης, υπήρχε μια έκθεση ζωγραφικής από ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι, όπου φυσικά περιελάμβανε και τα θαυμαστά έργα αυτού του νεαρού καλλιτέχνη. Η προθυμία του να βοηθήσει είναι ξεχωριστή και αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η συνεχής προσφορά του στα κοινά δρώμενα, αφού δεν αρνείται καμιά πρόταση που του γίνεται. Κάνει  το κάθε τι να φαίνεται εύκολο και η κάθε του δημιουργία αποκαλύπτεται εκπληκτική. Σε αρκετές από τις δραστηριότητες που γίνονται στο χωριό (αν όχι σε όλες)  έχει συμβάλει στο έπακρο με όποιο τρόπο, δίνοντας χρώμα σε κάθε πράξη μας. (Πιο κάτω φαίνονται κάποια από τα έργα του). 

    Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε πολύ που πάντα είναι πρόθυμος να μας βοηθήσει και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στις εξετάσεις του. Το μέλλον είναι στα πινέλα σoυ! 

 
Εκκλησίες
Αξιοθέατα
Ήθη και Έθιμα
Τοπωνύμια
Ταλέντα του χωριού